Despre Amazag

La Amazag vrem să facem bine. Amazag este o rețea socială despre mâncare, cu ajutorul căreia toți cei care produc sau pun în valoare mâncarea, de la fermă la farfurie, pot performa mai bine și în care noi toți, putem afla cu adevărat de unde provine mâncarea.

Amazag este un loc în care, indiferent că ești fermier, procesator, retailer sau consumator, poți afla date, te poți documenta, poți cunoaște trenduri și poți afla cum este produsă mâncarea pe care o mănânci. Prin acces la informație corectă și utilă, fiecare dintre noi poate deveni mai bun și poate face lucrurile mai bine.

Misiune, viziune, valori:

Misiune: Misiunea noastră este să facem informația despre mâncare disponibilă și utilă, tuturor.

Punem la dispoziția tuturor informații corecte, astfel încât, fie că suntem fermieri, procesatori, retaileri sau oameni de rând, să contribuim la creșterea calității alimentației noastre. Food is good.

 

Viziune:  Vrem o lume în care fiecare dintre noi știe și înțelege cu adevărat ce mănâncă.

Construim la un viitor transparent, în care noi și copiii noștri să ne bucuram de mâncare și produse gustoase și sănătoase, completate de siguranța și sustenabilitatea producerii lor.

 

Valori: Credem în bine, colaborare, transparență și curaj.

Bine – Vrem să facem bine. Vrem să facem bine fermierilor, astfel încât aceștia să obțină culturi mai bogate și mai sănătoase. Vrem să facem bine procesatorilor și vânzătorilor de mâncare, astfel încât aceștia să aibă acces la o rețea de fermieri și producători profesioniști, responsabili și bine pregătiți. Vrem să facem bine consumatorilor, astfel încât aceștia să beneficieze de o hrană sigură, de calitate, în cantitatea necesară.

Colaborare – Pentru a îmbunătăți viețile tuturor este nevoie de un efort colaborativ, în care să ne unim cu toții, de la fermă la farfurie.

Transparență – Responsabilitatea cea mai mare o avem față de noi înșine. Prin transparență vom reuși mereu să clădim un mediu de încredere și de ajutor.

Curaj – Suntem pionieri. La fel ca toți cei care ni se alătură. Avem curajul de a schimba modul în care noi toți privim mâncarea. Avem curajul de a schimba lumea.